ENGLISH »
Dimensioner af organisationsudvikling

Forandring og implementering

Har I defineret et forandringsbehov, en konflikt eller konkret problemstilling kan vi hjælpe med processhåndteringen; at sætte bevægelse og handling i en ønsket forandring. Står I overfor at ansætte nye medarbejdere kan vi tilbyde assistance i forbindelse med samtale og tests.

» Læs mere om interview og ansættelsetests her

» Læs mere processorienterede kurser her

Forandring

Bevægelse kræver styrke

Når forandringsbehovet og retningen er defineret kan processen sættes i gang. At håndtere en forandringsprocess kræver styrke. Der vil opstå ambivalens, tvivl og sommetider kan stress og uro gøre en handlingslammet eller give anledning til impulsive og suboptimale handlinger.

Den personlige sparring giver en åbenhed omkring de private processer - de indre barrierer - der kan besværliggøre en beslutning. Sparringen kan hjælpe med at se ud over barrierne. De konkrete udfordringer vil stå tydeligere og det kan facilitere effektive beslutninger, der bevæger organisation og medarbejder i den ønskede retning.

Metoden tager udgangspunkt i moderne kognitiv terapi (3. bølge kognitiv terapi). Det er en effektiv evidensbaseret metode, der har været med til at skabe en lang række konkrete (profit og velvære) resultater på arbejdspladser. Ydelserne kan leveres som kursus eller én-til-én sparring.

På siden nedenfor findes mere om terapiformer. For information omkring ansættelsestests se her.

Løsninger

 

Pris (ex. moms)

Konsulentarbejde og support

 

 

Coaching og konsulentarbejde   Kr. 1400.- pr time

Vi kan aftale en fast pris for specifikke arbejder.

   

Rabatter

 

 

Samlet engagement > Kr 30.000   10%
Samlet engagement > Kr 60.000   20%

Rabatten ydes på beløb, der overstiger det samlede engagement faktureret indenfor et kalenderår (1 jan - 31 dec).