ENGLISH »
Spørgeundersøgelser

Forskningsbaserede undersøgelser

inOpus spørgeundersøgelser er baseret på videnskabeligt arbejde, der giver et præcist indblik i forhold med betydning for medarbejdernes engagement og virksomhedens produktivitet.

Processen er helt enkel med vores web-baserede løsning, der giver jer mulighed for selv at udsende skemaer, påmindelser og behandle data.

» Kontakt inOpus

Medarbejderundersøgelser

inOpus har udviklet undersøgelser, der udnytter medarbejdernes insiderviden til at svare på spørgsmål, der bidrager til et bedre velvære, motivation og effektivitet. Vi tilbyder komplette undersøgelser der f.eks. sætter fokus på motivation, ledelse, psykisk og fysisk arbejdsmiljø. Undersøgelsen udsendes via online spørgeskema software.

Vi opsætter spørgeskemaet på en web-baseret platform. Respondenterne kan tilføjes ved at importere en email-liste eller ved at offentliggøre et link på en hjemmeside/ nyhedsbrev. Vi aftaler sammen løbetiden og påmindelser, således at I opnår den ønskede svarprocent. Når alle data er indsamlet, kan vi udarbejde en rapport eller, I kan vælge, at modtager de rå data i et regneark ark.

Vælger I en rapport vil den indeholde benchmarks og identifikation af effektive udviklingsstrategier. Rapporten kan tilpasses specifikke ledere, afdelinger og arbejdsgrupper. Læs mere om vores analyseservice her »

Komplet organisationsundersøgelse

Undersøgelsen måler 20 dimensioner (ca. 80 spørgsmål) i den organisatoriske kontekst, der har indflydelse på medarbejdernes engagement. Herunder ledelse, team, målsætninger, arbejde, motivation, intentioner om at skifte arbejde m.v.

Undersøgelsen giver et benchmark og kan bruges til at forebygge, årsagsforklare forandringer, harmonisere strategi og målsætninger. Undersøgelsen foretages typisk én gang om året og anvendes i det løbende personale og udviklingsarbejde.

Psykisk- og fysiskarbejdsklima

Undersøgelse går i dybden med underliggende forhold, der har betydning for medarbejdernes motivation og velvære. Spørgeskemaet består af 17 dimensioner og indeholder ca. 75 spørgsmål. Her bliver bl.a. målt stress, stress faktorer, arbejdsklima og til de fysiske rammer for arbejdets udførelse.

Det anbefales at bruge undersøgelsen når, der er indikationer på, at arbejdsmiljøet er suboptimalt (f.eks. sygefravær, arbejdsskader, stress o.lign.).

Tilpassede undersøgelser

Vi tilpasser undersøgelser, der kan vurdere, hvordan en beslutning påvirker organisationens medlemmer. F.eks. er det ofte fordelagtigt at benytte en undersøgelse ved planlægningen af virksomhedssammnelægninger, ledelses-, organisations-, og personale forandringer. Ved udvikling af ledelse anvendes 360 graders undersøgelser.

Analysen kan bruges til, at vurdere effektiviteten af alternative beslutninger/ ændringsforslag før de gennemføres. Det betyder at I hurtigere kan nå planlagte mål og med færre ressourcer.

Læs mere om analyse- og rapportarbejde her »

Løsninger

 

Pris (ex. moms)

Komplet undersøgelse

 

 

Opsætningsgebyr   Kr. 3.700.-
Pris per udsendt skema   Kr. 89.-

Vi udsender spørgeskemaer og op til 3 påmindelser til respondenter (efter aftale med jer). I modtager rå-data i Excel format og en grafisk oversigt.

   

Konsulentarbejde og support

 

 

Design og opsætning af skema   Kr. 550.- pr ½ time
Analyse og rapportarbejde   Kr. 1400.- pr time

Vi kan aftale en fast pris for dataanalyse og udarbejdelse af rapporter.

   

Rabatter

 

 

Samlet engagement > Kr 30.000   10%
Samlet engagement > Kr 60.000   20%

Rabatten ydes på beløb, der overstiger det samlede engagement faktureret indenfor et kalenderår (1 jan - 31 dec).